Programul de Partener En Gros

Clean Energies își desfășoară activitatea în regim En Gros. În Programul Partener En Gros pot participa numai firme sau antreprenori individuali care desfășoară activități de instalare sisteme solare. În webshopul nostru pot lansa comenzi numai partenerii noștrii înregistrați. În cazul în care vă doriți un sistem solar pentru uz propriu, puteți urma procesul potrivit Dvs. pe pagina Calculator solar.

Procesul de aplicare pentru Partener

Procesul de aplicare în Programul Partener En Gros este simplu. După validarea Dvs. ca și Partener En Gros veți putea gestiona rapid și transparent comenzile Dvs. privind sisteme solare.

Pașii de urmat pentru înregistrare și cumpărături:

 1. Completarea aplicării pe pagina web
 2. Analiza aplicării Dvs. de către Clean Energies
 3. Clean Energies vă trimite un feedback la aplicarea Dvs.
 4. După o aplicare validată vă puteți autentifica pe suprafața webshop a cleanenergies.ro

Descrierea detaliată a Programul de Partener En Gros

 Pentru documente sau informații detaliate referitoare la activitatea Clean Energies vă rugăm să dați click!

De ce merită să fii Partener Clean Energies

Organizăm regulat cursuri de pregătire pentru partenerii noștrii, cu care ocazie predăm cunoștintele și experiența profesională necesare pornirii și dezvoltării unei afaceri în domeniul solar.

Pentru cei care cumpără de la noi, asigurăm un suport adecvat și în privința service-ului. Noi nu numai comercializăm produse, ci oferim și service în garanție respectiv post garanție.

Putem crește pe termen lung numai prin parteneri multumiți, pentru care este esențială o bază solidă de furnizor și service.

În caz de întrebări contactați colegii noștrii sau aplicați pentru Partener Clean Energies! Deveniți Partenerul nostru și cunoasteti produsele noastre de calitate precum și serviciile noastre oferite. Succesul Dvs este si succesul nostru!

CLEAN ENERGIES – YOUR SOLAR ENERGY PARTNER 

Beneficii adiționale

 1. Cunoaștera pieței și profesionalism
  • Am început să ne ocupăm de panouri solare în anul 2009. Datorită abordării noastre axate pe client am ajuns un actor semificativ pe piața solară a regiunii Europei Centrale și de Est.
 1.  Stoc însemnat
  • Sediul firmei și depozitul nostru se află  în localitatea Valea Crișului, în vecinătatea municipiului Sfântu Gheorghe, foarte aproape de Brașov. Datorită locației favorabile avem posibilitatea efectuării de livrări rapide în toată țara.
 2. Firmă de încredere
  • Firma-mamă este cotată cu rating Bisnode AAA, cea ce denotă o stabilitate financiară remarcabilă. Totodată în anul 2019, pentru activitatea noastră axată pe corectitudine, ni s-a acordat premiul Etică Comercială.

 3.  Suport tehnic
  • Ani mulți de experiență conduc la aprofundarea cunosțintelor. Utilizăm profesionalismul acumulat în domeniul achizițiilor precum și în activitatea noastră de a sprijini Partenerii nostrii atât pe plan profesional cât și pe plan operativ.

 4. Mărci ai liderilor mondiali la un loc
  • Clean Energies comercializează strict mărci cunoscute și recunoscute pe plan internațional. Orice muncă de calitate începe cu materii prime de calitate. Consumatorii pot avea încredere deplină în produsele noastre.

 5. Suport la nivel de Service
  • Cu intrebări referitoare la service precum și în legătură cu eventuale defecțiuni ale produselor noastre vă puteți adresa serviciului nostru de clienți. Colegii noștrii vă vor ajuta în vederea găsirii unor soluții rapide și eficiente.

 6. Zile profesionale, educație interactivă gratuită
  • Domeniul solar cunoaște o dezvoltare dinamică. Firma noastră întreține relații strânse cu actorii decisivi ai pieții, astfel ia cunoștință în timp util de schimbările recente. Cunoștințele astfel dobândite le oferim Partenerilor noștrii prin organizarea de zile profesionale și educație interactivă, astfel încât Partenerii noștri la randul lor să aibă cunoștințe la zi.

 7. Sprijinul Partenerilor, Relaționare personală
  • Suntem conștienți de faptul că putem avea succes numai prin Parteneri de succes, astfel depunem eforturi să le oferim sprijin, astfel încât activitatea lor să fie eficientă. Considerăm ca la baza afacerilor bune se află relațiile personale. Depunem eforturi să cunoaștem personal Partenerii noștrii, și astfel să putem sprijini în mod personalizat dezvoltarea lor.

 8. Prețuri competitive
  • Achizițiile aferente sistemelor solare le derulam laolaltă cu firma-mamă, plasând astfel comenzi la nivel anual cu putere de peste 100 MW. Datorită relațiilor stabile de lungă durată, furnizorii noștrii ne consideră parteneri de încredere, fapt care ne ajută să vă oferim prețurile cele mai avantajoase. 

 9. Condiții de livrare flexibile
  • Datorită locației avantajoase aveți posibilitatea de a prelua personal produsele comandate, sau la solicitarea Dvs. putem asigura contra cost livrare în timp util la destinația dorită.

 10. Stoc online la zi
  • În webshop-ul nostru puteți vedea la un loc toate produsele noastre, astfel partenerii noștrii pot plasa cu ușurință comenzile lor. Sistemul nostru funcționeaza simplu, rapid și transparent.

 11. Fără limită minimă impusă pentru parteneri
  • Nu impunem praguri minime nici cantitative nici valorice, puteți fi partenerul nostru fără astfel de restricții.