panouri solare longi

Panouri solare LONGi: Soluția Ideală pentru energie verde

Panourile solare LONGi sunt o opțiune excelentă pentru cei care doresc să investească în energie verde. Cu o eficiență ridicată, o durabilitate excepțională și o garanție extinsă, panourile solare LONGi oferă o soluție fiabilă și profitabilă pentru nevoile tuturor.

Tehnologie de ultimă generație:

Încă de la înființarea sa din anul 2000, LONGi este adeptul tehnologiei bazate pe siliciu monocristalin în tot procesul de cercetare, dezvoltare și producție de panouri solare. În urma unei ascensiuni continue Longi a devenit și rămâne în continuare cel mai mare producător de celule și module solare.

Panourile solare LONGi sunt fabricate folosind tehnologie monocristalină de ultimă generație, care le permite să convertească o cantitate mai mare de lumină solară în energie electrică. Acest lucru se traduce printr-o producție de energie mai mare și o eficiență mai ridicată, comparativ cu alte tipuri de panouri solare.

Eficiență ridicată:

Panourile solare LONGi au o eficiență de conversie a energiei solare de până la 21,2%, una dintre cele mai ridicate din industrie. Acest lucru înseamnă că panourile solare LONGi pot produce mai multă energie electrică pe metru pătrat de suprafață instalată, maximizând producția de energie și economisind spațiu.

Durabilitate excepțională:

Panourile solare LONGi sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, care le conferă o durabilitate excepțională. Panourile solare LONGi sunt rezistente la intemperii, la temperaturi extreme și la coroziune, asigurând o performanță constantă pe termen lung.

Beneficiile utilizării panourilor solare LONGi:

 • Eficiență ridicată: produc mai multă energie electrică pe metru pătrat de suprafață instalată.
 • Durabilitate excepțională: rezistente la intemperii, temperaturi extreme și coroziune.
 • Garanție extinsă: 12 ani pentru produs și 25 de ani pentru performanță.
 • Costuri reduse: investiție profitabilă cu economii semnificative la facturile de energie.
 • Energie verde: contribuie la reducerea emisiilor de CO2 și la combaterea schimbărilor climatice.

La alegerea panourilor solare LONGi recomandăm să consultați un specialist pentru a vă ajuta să alegeți panourile solare LONGi potrivite pentru proiectul dumneavoastră.

Borne kilometrice

 • În anul 2005 s-au pus în funcțiune primele 18 furnale în vederea producerii de siliciu monocristalin, prin acestea furnale producția de lingoturi de siliciu monocristalin a ajuns la 30 de tone pe an.
 • În anul 2014 s-a înființat Xi’an LONGi Clean Energy Co., Ltd., subsidiara LONGi, moment care marchează intrarea LONGi pe segmentul EPC al centralelor solare. LONGi a fuzionat cu Zhejiang LERRI Solar Technology Co. Ltd. și și-a extins activitatea și pe segmentul de module și panouri solare. Tot în acest an LONGi ajunge pe primul loc mondial la producția de wafere monocristaline.
 • Din anul 2015 LONGi este cel mai mare producător de panouri solare monocristaline la nivel mondial.
 • Din anul 2018 LONGi devine producătorul de panouri solare cu cea mai mare valoare la nivel mondial. 
 • În anul 2020 LONGi a ajuns la o capacitate de producție de wafere de 85 GW, respectiv la capacitate de producție de module de 50 GW, cea ce însemnă 50.000 MW, adică 50 milioane de kWp, asta însemnând peste 100 milioane de panouri solare pe an. 
 • În anul 2020 LONGi este singura companie chineză care s-a afiliat la inițiativa “100” a tuturor celor trei asociații climatice, s-a afiliat totodată și la inițiativa SBTi (Science-Based Target Inițiative).
 • Pe data de 12 martie 2020 LONGi s-a afiliat la inițiativa RE100. Aceasta inițiativă își propune ca companiile multinaționale cele mai influente să utilizeze energie verde în proporție de 100%. În acest context LONGi promite ca în anul 2028 să ajungă sa utilizeze energie regenerabilă in proporție de 100%.
 • La a treia Expoziție Internațională de Import organizată în China pe data de 7 noiembrie 2020, LONGi și-a anunțat afilierea atât la EV100 cât și la EP100, ambele inițiate de Climate Group. Prin aceste afilieri LONGi s-a angajat să-și finalizeze sistemul de management al energiei și s-a angajat totodată ca pană în anul 2030 să instaleze o rețea vastă de stații de alimentare pentru autovehicule electrice.
 • În consecință LONGi este prima companie chineză care s-a afiliat la inițiativele RE100, EP100, EV100 precum și la SBTi.