calculator solar

Bine ati venit in Calculatorul solar al Clean Energies.

Scopul acestui calculator este ca pe baza informatiilor furnizate de Dvs. sa calculeze dimensiunea sistemului necesar in vederea reducerii la zero a facturii de energie electrica de acasa sau de la firma.

Utilizarea calculatorului este gratis, nu prezinta nici un fel de obligatii, in schimb in cateva minute veti avea informatii referitor la dimensiunea sistemului solar necesar Dvs.

 

Doriti sa aflati, cum functioneaza aplicatia Calculator solar si solicitare de oferta a Clean Energies? Iata pasii de urmat:

  1.  Pe baza datelor furnizate de Dvs. (prin completarea calculatorului gratuit) va vom arata dimensiunea sistemul solar necesar Dvs. 
  2.  In cazul in care doriti ca Partenerul nostru sa elaboreze o oferta orientativa, va rugam sa ne mai furnizati si alte informatii prin completarea chestionarului ce urmeaza.
  3. Dupa completarea cu succes a chestionarului va vom trimite un e-mail de confirmare, prin care va dam informatii despre fotografiile ce mai sunt necesare in vederea elaborarii ofertei.
  4.  Pe baza datelor din chestionar si a fotografiilor furnizate de Dvs. Partenerul nostru va elabora oferta orientativa. Aceasta oferta orientativa este gratuit si nu presupune nici o obligatie din partea Dvs. 
  5.   Pe baza ofertei orientative Partenerul nostru va va contacta telefonic, ocazie cu care veti putea aborda detaliile aferente ofertei, iar in caz ca este necesara deplasarea Partenerului la fata locului veti putea stabili data si ora acestei deplasari.
  6. Dupa finalizarea detaliilor, Partenerul nostru va va trimite oferta finala de instalare.
  7. In cazul incheierii contractului de executie, Partenerul nostru va instala sistemul fotovoltaic si va va inmana documentele necesare in vederea racordarii la reteaua electrica.
  8. Dvs. depuneti aceste acte la furnizorul de energie electrica, furnizor care va face pasii necesari racordarii sistemului la retea, iar Dvs. va veti bucura, fara costuri suplimentare, de beneficiile energiei electrice produse de sistem.